Facebook 13-09-2018

Facebook 13-09-2018 Facebook 13-09-2018 Facebook 13-09-2018 Facebook 13-09-2018 Facebook 13-09-2018

MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.
U kunt ook onze webshop MH Automobielen Porsche Peize bezoeken:  Voor overige berichten of extra informatie: 

Een veel besproken probleem is het IMS-lager in de 996-997.
Dit is een smering-probleem.
Deze wordt namelijk NIET gesmeerd door de motorolie…maar heeft z’n eigen vet.
Porsche heeft nooit het juiste IMS-lager ontwikkeld. Dit lager heeft een plastic afdichting om het vet binnen het lager te houden. Echter kan deze afdichting niet tegen de zuren die ontstaan in oude motorolie (dus vaker de motorolie vervangen).. en kan deze afdichting niet tegen hogere temperatuur dan 80C..!
Als het vet dan uit het lager loopt door de defecte afdichting…dan gaat dit lager stuk en valt uiteen. Op zich een klein onderdeel.. maar de gehele motor moet uit elkaar om de metaal-resten uit de motor te halen en de tussen-as met IMS-lager te vervangen. Wij (MH) hebben de beste IMS-lager laten maken, die een veel hogere temperatuur en een veel hogere belasting en een veel hogere toerental kan hebben.
Bekijk ook dit filmpje.

Zie ook onze website:
– De watergekoelde 911 motor, beter dan de luchtgekoelde ? – Deel 1 → KLIK HIER
– De watergekoelde 911 motor vervolg – Deel 2 → KLIK HIER
– De watergekoelde 911 motor vervolg – Deel 3 volgt binnenkort → KLIK HIER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op onze website worden maandelijks een aantal berichten met een publicatiedatum gepubliceerd. Deze berichten zijn te verdelen in algemene informatie en specifieke Porsche informatie over ons bedrijf, MH Automobielen en Facebook informatie van Michael Hoogstraaten.
MH Automobielen Porsche Facebook MH Automobielen Porsche Facebook MH Automobielen
Uiteraard is het mogelijk om een reactie op een gepubliceerd bericht te plaatsen. Nadat uw reactie door ons goedgekeurd is wordt deze  gepubliceerd (uw email adres en naam zijn verplichte rubrieken om in te vulden en wij voldoen aan de GDPR).
Verder kunt meer informatie vinden over ons bedrijf op Twitter, Google+, Instagram en Youtube (klik op onderstaande icoontjes).

Algemene info

Filialen: Havenstraat 1 en Havenstraat 12 Peize MHautomobielen, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 is de SHOWROOM – Ons filiaal 2 is de WERKPLAATS (Onderhoud), MOTORREVISIE-TUNING en RESTAURATIE (Plaatwerk)

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

  • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
  • Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
  • De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1000 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
  • De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
  • De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
  • De rubriek OCCASSIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
  • De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
  • De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

 

Overige informatie:

  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen: