Ons bedrijf

Ons bedrijf Ons bedrijf Ons bedrijf Ons bedrij Ons bedrijf Ons bedrijf Ons bedrijff

Welkom bij MH automobielen, de thuisbasis voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Porsche.
We hebben klanten uit het hele land, en zelfs uit België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Finland, Aruba, Florida waar wij de motoren opgestuurd krijgen voor revisie.
Wij zijn gespecialiseerd in 1 merk met uitstekende kwaliteit-prijs verhouding en we verstrekken een ongeëvenaarde klantenservice , met al meer dan 25 jaar ervaring.

Wij zijn MH automobielen, en zijn op geen enkele manier verbonden met Porsche PON of Porsche AG Stuttgart. Wij zijn geen Porsche dealer, maar een onafhankelijk autobedrijf dat zich geheel heeft gespecialiseerd in het merk Porsche.

MH automobielen is in 1994 opgericht, direct als Porsche-specialist in het prachtige dorpje Peize, midden in natuurgebied “De Onlanden”. Onder de rook van de stad Groningen en gelegen vlakbij de snelwegen A7 en A28… en vlakbij het vliegveld Eelde (Vliegveld Groningen).
Wij zijn klein begonnen in 1994 in een zelfgebouwd nieuw bedrijfspand van 200 vierkante meter, met een kleine werkplaats met twee hefbruggen en een kleine showroom.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot twee bedrijfspanden met 6 afdelingen (showroom / werkplaats / revisie / restauratie / magazijn / motoren-opslag) met een vloeroppervlakte van 1200 vierkante meter, vier monteurs, tien hefbruggen. Ons huidige magazijn is inmiddels op orde, zeker nu onze webshop is gelanceerd. Met de webshop zijn we overigens nog in “ontwikkeling” om werkelijk alles wat we op voorraad hebben in de virtuele winkel op te nemen.

Hier op onze website kunt u onze voorraad occasions raadplegen , en onze voorraad onderdelen (webshop), of zelfs gebruik maken van onze eenvoudige aanvraagformulier. Deze wordt altijd beantwoord en we zijn hier om u te helpen met onze ervaring. beter dan u ooit hebt gehad. Dus voel u vrij om ons te bellen of te mailen en u kunt met eventuele vragen die u zou kunnen hebben bij ons terecht.

U kunt o.a. bij ons terecht met uw Porsche voor:
– APK keuringen (voor zowel benzine- als diesel- als hybride auto’s);
– alle voorkomende onderhoud;
– onderdelen nieuw en gebruikt, zowel origineel als after-market;
– uitlaatsystemen (ook handgemaakt geheel naar wens);
– alarmsysteem inbouw;
– SCM certificering;
– track & trace systemen;
– uitlijning;
– motortuning, zowel hardware als software;
– motorrevisie, zowel lucht gekoeld als water gekoeld;
– motormanagement update , maar ook naar wens te programmeren;

Onze specialiteiten:
– motorenrevisie van alle type Porsche motoren. Dus luchtgekoeld en watergekoeld
– revisie o.a. van dynamo, startmotor, tussenas, versnellingsbak, carburateurs etc.
– alle voorkomende werkzaamheden/problemen van alle type Porsche, maar ook de V8 van de Porsche 928 en de V8 van de Panamera en de Cayenne.
Kortom voor alles proberen wij een passende oplossing te vinden.

Adres: Havenstraat 1 en 12, Industrieterrein de westerd, 9321DA Peize, Nederland
Telefoon: 050-5032544 of 06-54372010

Onze (afwijkende) openingstijden zijn: Klik HIER

Eigenaar Michael Hoogstraaten

Klik HIER voor meer informatie

Algemene info

Filialen: Havenstraat 1 en Havenstraat 12 Peize MHautomobielen, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 is de SHOWROOM– Ons filiaal 2 is de WERKPLAATS (Onderhoud), MOTORREVISIE-TUNING en RESTAURATIE (Plaatwerk)

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

  • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
  • Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
  • De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1000 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
  • De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
  • De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
  • De rubriek OCCASSIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
  • De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
  • De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

 

Overige informatie:

  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen:     MH Automobielen

911 Motor