Social Media

Social Media Social Media Social Media
Aan de onderkant van deze pagina vindt u de Social Media iconen van ons bedrijf met de informatie. Aan de rechterkant en linkerkant in het midden van de pagina vindt u een kort overzicht van de media van ons bedrijf MH Automobielen in Peize. Verder verwijzen wij ook u ook naar YouTube voor meer filmpjes betreffende onze werkzaamheden. Klik hier voor een overzicht van onze YouTubeMediaOp deze media pagina vindt u een impressie van Enjoy Life – MH Automobielen, Porsche 996 conversie naar Porsche 991 Cabrio, Porsche Cayenne bi-turbo revisie en tuning, Opnieuw bouwen Porsche Cayenne V8 motor, Opnieuw bouwen Porsche 991 Turbo S motor, MH Automobielen test de Porsche 911 GT3 RS en Bouwen van een supercharger op een Porsche 993.
Mocht u vragen hebben betreffende bovenstaande of over een aanpassing van uw Porsche dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van ons contactformulier (Klik HIER) of u kunt ons bellen 050-5032544 of 06-54372010.
Verder verwijzen wij u naar onze home pagina waar u meer informatie kunt lezen betreffende motor revisie, motor tuning, ombouw en spoilers en onze werkzaamheden voor uw Porsche.

Uitzending RTL4: MH Automobielen 2017

Uitzending RTL4: MH Automobielen 2014

Start

– Filiaal 1 Havenstraat 1 en Filiaal 2 Havenstraat 12 Peize MH Automobielen,
Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 bevat de SHOWROOM
– Ons filiaal 2 bevat de MOTOR REVISIE & TUNING, WERKPLAATS & ONDERHOUD en OMBOUW & RESTAURATIE

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 25 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

Onze website is verdeeld in 8 groepen, te weten:

  1. Werkplaats en onderhoud (inclusief onze rubrieken APK Keuring en Transport)
  2. Motor revisie en Tuning 
  3. Ombouw en Restauratie
  4. Showroom en verbouwingen (inclusief onze rubriek Occasions)
  5. Winkelshop van nieuwe Porsche producten (inclusief onze rubriek op marktplaats)
  6. Winkelshop van gebruikte Porsche producten
  7. Berichten en Reviews (inclusief onze rubrieken Info en Nieuwsbrief)
  8. Over ons bedrijf (inclusief onze rubrieken Media en Michael Hoogstraaten)

Verder kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en wekelijkse berichten. U ontvangt dan in de mail automatische onze nieuwsbrief en onze (Facebook) berichten, zodat u op de hoogte blijft van onze ontwikkelingen op het gebied van Porsche.

Onze webshop bestaat uit 2 winkels, namelijk een webshop met nieuwe Porsche producten en een webshop met gebruikte Porsche producten. De producten zijn OE (Origineel Porsche) producten of AM (After Market) producten. We hebben alle producten die wij aanbieden op voorraad, tenzij aangegeven wordt dat het product uitverkocht is !

Overige informatie:

  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.


Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen:     

 Ontworpen @ MH Automobielen - Contact - Algemene Voorwaarden - Privacy - Disclaimer - GDPR

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES