Ombouw en spoilers

Ombouw en spoilers, Ombouw en spoilers, Ombouw en spoilers

Ombouw en Spoilers, Restauratie, Schade reparaties en Webshop artikelen

Ombouw en spoilers

Ombouw en spoilers: Porsches zijn natuurlijk ‘origineel’ het mooist. Toch kan het leuk zijn om een andere look of een nieuwer model te hebben. Voor die Porsche liefhebbers hebben we de oplossing! Er zijn verschillende manieren waarop je je 911 kunt aanpassen. Door het aanbrengen van een spoiler of een andere bumper of het aanbrengen van nieuwe LED-verlichting kan u het aanzicht van uw auto eenvoudig veranderen. Ook is een volledig ombouw mogelijk voor uw Porsche. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.
Ombouw en Spoilers en Bumpers zijn artikelen die wij uit voorraad kunnen leveren. Deze kunnen geleverd worden in kleur, maar we kunnen ze ook leveren in de ‘primer’ (de standaard grondverf). Bovendien bieden we een scala aan soorten bumpers en spoilers aan.
Maar we doen ook complete conversies!
Bent u in het bezit van een 996 Cabrio maar zou u graag in een 991 Cabrio willen rijden? dan kan!  (Binnenkort is de Coupe klaar).
Hieronder ziet u de conversies van 991 naar 991 GT3-RS, die wij reeds hebben uitgevoerd.
Ook diverse 991-look voor-bumpers leverbaar voor verschillende modellen.

Restauratie

Uw Porsche restauratie naar het volgende niveau te nemen. Ons doel bij MH Automobielen is dat uw Porsche restauratie zo perfect mogelijk is. De combinatie van onze Porsche middelen en ervaren medewerkers combineren tot een prachtig eindproduct. Wanneer u klaar bent om uw (vintage) Porsche terug op de weg krijgen, bel ons +31(0)50-5032544.

Wij bieden een breed scala van deskundige restauraties diensten voor uw Porsche:
-volledige carrosserie en metaalproductie
– component restauratie – motor in en uitbouw
– elektrische systemen reparatie/restauratie
– volledige bekleding installatie en reparatie
– motor revisie en of tuning
– Performance en audio upgrade

Schade reparatie

Artikelen webshop

Een beknopt overzicht van een aantal spoilers en ombouw voor uw Porsche welke wij direct kunnen leveren. Klik op de betreffende afbeelding en u komt in onze webshop voor meer informatie over het artikel (Of klik HIER om alle ombouw en spoilers in onze webshop te bekijken). Verder kunt u in onze webshop alle producten vinden voor uw Porsche middels de zoekfunctie of te bladeren per pagina of te filteren op een onderdeel.

Algemene info

Filialen: Havenstraat 1 en Havenstraat 12 Peize MHautomobielen, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 is de SHOWROOM – Ons filiaal 2 is de WERKPLAATS (Onderhoud), MOTORREVISIE-TUNING en RESTAURATIE (Plaatwerk)

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

  • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
  • Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
  • De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1000 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
  • De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
  • De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
  • De rubriek OCCASSIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
  • De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
  • De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

Overige informatie:

  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen:     MH Automobielen

911 Motor