Uitlaten RVS Carbon en Titanium

Uitlaten RVS Carbon en Titanium op wens gemaakt voor elk type Porsche.U krijgt dan een uitlaat die nergens anders te koop is !
Een uitlaat maken is zeer gecompliceerd… en erg belangrijk onderdeel van de auto.Met een andere uitlaat verandert niet alleen de sound, maar ook de pk’s en/of koppel !
U kunt zelf kiezen hoe u de uitlaat wilt hebben. En hoe u de sound wilt hebben en van welk materiaal u het gemaakt wilt hebben..?

De sound kan bv met de ingebouwde regelbare kleppen geregeld worden. Maar ook door de keuze van het materiaal verandert de sound. U kunt u kiezen uit verschillende materialen, bv RVS / Titanium / Aluminium / Kevlar.
Het laswerk geeft het uiteindelijke kwaliteit van de uitlaat. Wij hebben een gecertificeerde lasser, die met gecertificeerd apparatuur, de uitlaat mag homologeren voor uw Porsche. De uitlaat krijgt een nummer, waarna er een certificaat afgegeven wordt behorende bij het chassisnummer van uw Porsche.

Wij staan voor onze kwaliteit en wij geven 2 jaar garantie op onze gemaakte RVS-uitlaten en zelfs 4 jaar garantie op Titanium-uitlaten ! (andere fabrikanten doen dit niet).
Slecht laswerk wil je natuurlijk NIET:

Perfect laswerk van onze lasser, zoals het hoort:
Ook aan de binnenkant moet het laswerk net zo mooi zijn als de buitenkant !  Je wilt natuurlijk een goede flow van de uitlaatgassen hebben. Bij slecht laswerk aan de binnenkant wordt de flow verstoord en er kan zelfs een las-korrel loslaten dat zelfs in de motor kan komen…dat motor-schade kan veroorzaken !  Dus zorg voor laswerk dat zowel van de buitenkant als van de binnenkant perfect is.

Dit is onze lasser: Ruben

Dit is onze gecertificeerde TIG-las apparatuur:

Een kwaliteit-uitlaat maak je niet van gewoon staal….maar natuurlijk van roest-vast-staal RVS, dat dan ook RVS-gelast wordt. De bochten kunnen gebogen worden.

Wilt u een TOP-kwaliteit uitlaat, met een super-sound, en lichtgewicht is…dan maken wij de uitlaat van Titanium, dat dan ook Titanium-gelast wordt.

Het mooie van Titanium is dat het duurzaam materiaal is….dat levenslang mee gaat.  Het moeilijke bij Titanium is, dat het absoluut niette buigen is !!  Dus de bochten moeten dus zelf gemaakt worden met allemaal aan elkaar gelaste kleine stukjes Titanium.  Dit is erg intensief werk en dus tijdrovende arbeid. Tevens kan niet iedereen dit materiaal lassen. En Titanium is erg duur materiaal… dat wel 5x zo duur is als hoogwaardige RVS !
Een knap stukje werk van onze lasser is deze Titanium-uitlaat voor een 911 op wens gemaakt:

Bij Titanium kan je het materiaal in egale doffe kleur maken…

Of bij Titanium kan je het materiaal in de mooie blauwe gloed maken…

De keuze van de uiteinden kan men zelf bepalen bv rond of ovaal. En natuurlijk de keuze in RVS of in Titanium of in Carbon:

De keuze van de dempers is ook belangrijk, zowel de buitzijde als de binnenkant !  Je ziet vaak bij fabrikanten dat de buitenkant van bv Titanium is maar de binnenkant absoluut NIET van Titanium is !  Ook is er keuze van het dempings-materiaal het zogeheten “paardenhaar”. Dit goedkope materiaal is na 3 jaar vergaan/verbrand. De duurdere long-live materiaal is Keramische vezels

De keuze van de grootte van de dempers kan men ook zelf bepalen. Kleine demper, of grote demper, of ovale demper, of 2 x dubbele dempers zoals wij gemaakt hebben voor een Panamera:

Wij maken een nieuwe uitlaat vanaf een oude uitlaat

Nogmaals een kleine impressie van onze uitlaat systemen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene info

– Filiaal Havenstraat 1 en Havenstraat 12 Peize MHautomobielen, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl   – Ons filiaal 1 bevat de SHOWROOM en MOTOR REVISIE – Ons filiaal 2 bevat de WERKPLAATS (Onderhoud) en OMBOUW (Plaatwerk) – MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 22 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche. – MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

  • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
  • Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
  • De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1000 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
  • De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
  • De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
  • De rubriek OCCASSIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
  • De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
  • De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

Overige informatie:

  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
  • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen:     MH Automobielen

911 Motor