Info

Porsche MH Automobielen Logo HomeDe info op deze pagina is verdeeld in 8 groepen, nl. zoeken in de winkel, zoeken in de website, filteren op productcategorieën, recent bekeken producten, sitemap (overzicht alle pagina’s), de product-tags en RSS

 


Zoeken in de winkel:
u kunt door middel van het intikken van minimaal 3 posities de gehele webshop doorzoeken op naam van een product of op SKU nummer. De eerste 10 resultaten worden automatisch getoond. Daarna kunt u voor meer resultaten kiezen (onderaan).

Zoeken in de gehele website: u kunt door middel van het intikken van minimaal 3 posities de gehele website doorzoeken op zowel naam als  op SKU nummer. De eerste 10 resultaten worden automatisch getoond. Daarna kunt u voor meer resultaten kiezen (onderaan).
Productcategorieën: u kunt per categorie en subcategorie de betreffende producten selecteren (filteren).
Recente bekeken producten: de laatste 5 producten worden in dit overzicht getoond.
Pagina’s (sitemap): hier worden alle pagina titels getoond die op onze website voorkomen. U kunt hierop klikken en u bevindt zich dan direct op de betreffende pagina (sitemap).
Product-tags: Al onze producten zijn voorzien van een of meerdere tags, waarop u kunt zoeken en of filteren
RSS: de laatste 5 reacties en berichten van onze webshop

Info, Porsche, MH Automobielen Info, Porsche, MH Automobielen Info, Porsche, MH Automobielen 

Productcategorieën

RSS RSS Berichten

 • Webshop MH Automobielen 23 januari 2018
  Webshop MH Automobielen: overzicht van onze laatste nieuwe of gebruikte Porsche producten in onze webshop, Havenstraat 1 en 12, Peize Het bericht Webshop MH Automobielen verscheen eerst op Webshop MH Automobielen.

RSS RSS reacties

Algemene info

Winkel Shop MH Automobielen

Filialen MH Automobielen: Havenstraat 1 en Havenstraat 12, Peize, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 is de SHOWROOM– Ons filiaal 2 is de WERKPLAATS (Onderhoud), MOTORREVISIE-TUNING en RESTAURATIE (Plaatwerk)

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

 • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
  1. Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
  2. De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1300 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
  3. De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
  4. De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
  5. De rubriek OCCASIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
  6. De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
  7. De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.
 • Onze webshop is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: onderdelen, aanbiedingen, winkel, mijn account en contact.
  1. Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over korte berichten, nieuwe producten, top producten, top 4 meest verkochte producten en algemene info.
  2. De rubriek WEBSITE is een speciale website over MH Automobielen.
  3. De rubriek ONDERDELEN is zijn de officiële 12 groepen van Porsche.
  4. De rubriek AANBIEDINGEN zijn alle Porsche aanbiedingen op dit moment.
  5. De rubriek WINKEL bevat alle nieuwe, gebruikte en demo artikel in onze webshop en is SSL (beveiligd). Tevens kunt u voor eigen gebruik een wenslijst aanmaken.
  6. De rubriek MIJN ACCOUNT kunt u gebruiken voor het bestellen van artikelen in onze webshop.
  7. De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

Ons bedrijf op Google maps: ⇒ Google Maps

Overige informatie:

 • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
 • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen: MH Automobielen