Showroom MH Automobielen Porsche

Showroom MH Automobielen Porsche

Havenstraat 1, Industrieterrein de Westerd, 9321DA Peize, Nederland – Telefoon: 050-5032544 

 

Onze nieuwe magazijn voor velgen en spoilers en bumpers

 

Onze motor opslag (Porsche cilinderkoppen en motoren en onderblokken)

Consignatie informatie

U wilt uw Porsche verkopen?  Verbouwing 2017 showroom

Uw Porsche als particulier verkopen kost veel tijd en energie. U reserveert tijd om potentiële kopers te ontvangen, u moet voor elke bezichtiging uw Porsche grondig reinigen, u begeleidt aankoopkeuringen, u onderhandelt steeds over de prijs en als het goed is krijgt u het geld en de vrijwaring van de Porsche na verkoop.

Wij kunnen dit gehele proces voor u uit handen nemen. Als specialist van het merk Porsche, weten wij als geen ander hoe wij uw Porsche tegen de beste prijs kunnen verkopen.

Werkwijze:

Voordat wij een uw Porsche in consignatie nemen zullen we de Porsche eerst aan een grondige technische inspectie moeten onderwerpen. Alleen Porsche’s met een bekende technische staat komen bij ons in de verkoop. Eventuele kleine reparaties worden direct in overleg door ons uitgevoerd. Daarmee verzekeren wij de nieuwe koper van een betrouwbare Porsche zonder gebreken. Mocht de Porsche toch enige gebreken hebben, dan wordt dit netjes vermeld…en de verkoopprijs erop aangepast.

Uw Porsche wordt eerst grondig gereinigd, gepolished en gewaxed. Het interieur wordt eveneens gereinigd en geconditioneerd met professionele poetsmiddelen. De koper wil absoluut geen vieze auto of oude geuren in z’n nieuw aangeschafte Porsche. Nadat we het optimale resultaat hebben bereikt, wordt de Porsche professioneel gefotografeerd. Daarna zullen wij de Porsche adverteren op onze eigen veel bezochte website en op de meest gebruikte auto-websites en ook internationaal. In overleg staat uw Porsche binnen in onze verwarmde en beveiligde showroom… waar wij een vergoeding voor berekenen.

Samen bepalen we een minimale verkoopprijs en bespreken wij onze percentage voor de consignatie-verkoop. U ontvangt een consignatie-overeenkomst die door ons beiden wordt ondertekend. Hierin staan de financiële afspraken als zowel de duur van de overeenkomst.

Het gehele vervolgtraject nemen wij u vervolgens uit handen en informeren u regelmatig over de voortgang van de verkoop. Wij hebben een groot internationaal netwerk van Porsche-liefhebbers en Porsche-verzamelaars. Hierdoor heeft u meer kans dat uw Porsche snel verkocht is. Na verkoop ontvangt u de verkoopprijs minus de gemaakte kosten zo snel mogelijk op uw bankrekening.

Voordelen

 • Professionele fotoreportage en professionele aanbod via diverse auto-sites.
 • Voorafgaande een uitgebreide poetsbeurt zullen bijdragen aan de verkoopbaarheid.
 • Geen potentiële kopers bij u aan de deur en geen rompslomp.
 • Dankzij ons internationale netwerk en uitgebreide exposure is uw auto sneller verkocht.
 • Veelal een betere prijs voor uw auto dan bij particuliere eigen verkoop.
 • Uw auto in onze showroom waar vele klanten komen kijken…al is het voor een gezellige zaterdag “Cars & Coffee” dat de kans vergroot op verkoop
 • Het merk Porsche en dus in dit marktsegment zijn er veel kopers die uitsluitend bij (betrouwbare) dealers kopen. Er zijn dus niet veel kopers die bij particulieren kopen
 • Hogere opbrengst dan bij inruil of verkoop aan een handelaar.

Kosten

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een consignatiefee/verkoopfee van 8% …en de gemaakte kosten om dit verkoop bedrag te behalen.

Wordt de auto bij ons in de showroom gestald voor de verkoop… berekenen wij 150,- euro per maand. Ook bij een NIET succesvolle verkoop.

Zoekopdracht informatie
Het is belangrijk dat u de juiste Porsche koopt waarvan u al jaren van droomt !  Het is dan vaak dat u absoluut geen andere type of kleur wilt dan alleen die uit uw dromen. Staat deze dan nu op dit moment even niet te koop…?… dan kunt u ons een zoekopdracht laten uitvoeren. Wij hebben een grote klantenkring die misschien wel z’n Porsche wilt verkopen, maar er niet mee adverteert. Ook wij hebben een groot netwerk van Porsche-collega’s in geheel Europa en in USA. Deze kunnen wij dan contacteren met de vraag of zei uw droom-Porsche hebben staan…en/of eventueel bij hun klantenkring kunnen nagaan of er iemand z’n Porsche wilt verkopen, maar er ook niet mee adverteert.
 
Dus vul ons contact-formulier in… en beschrijf zo goed mogelijk uw droom-Porsche, eventueel met foto’s van vergelijkbare Porsche’s / kleuren / uitvoering.
 
De kosten van de zoekopdracht wordt uitvoerig met u besproken. Dit verschilt nogal wel eens, afhankelijk of wij ook daadwerkelijk de Porsche in het echt op gaan zoeken en de auto daar moeten inspecteren… en vervolgens de Porsche moeten laten transporteren naar Nederland.  Vaak staan de mooiere exemplaren in Duitsland of in Florida.
Aankoopkeuring informatie
Het is belangrijk dat voordat u de Porsche koopt, u de auto laat bekijken door een Porsche-specialist; dus iemand die dagelijks met dit merk omgaat en alles over dit merk weet…. en zo ook alle mindere sterke punten kent. Daarom is een onafhankelijke aankoopkeuring door ons aangeboden. Zo kunnen wij een langdurige relatie met de toekomstige klanten opbouwen… net zoals wij met onze huidige klanten hebben.

Daarom geven wij u bij een aankoopkeuring altijd een lijst met de fabrieks-optie’s die wij vergelijken met de huidige uitvoering. Dan maken wij een lijst met door ons aangetroffen mankementen. Tevens maken we een overzicht van te verwachten reparaties. Ook kijken wij naar de onderhoudshistorie. Dat is ook weer van groot belang voor eventuele latere verkoop van de auto.

Als eerste moet onze “eerste blik” op de auto al goed zijn. Wij hebben daar een soort “Porsche-gevoel” in de jaren ontwikkeld. Dan bij de kleine proefrit voelen en horen wij direct of er iets mis is met de auto.

Dan kijken we als eerste in hoeverre de Porsche nog origineel is…met als het even kan met het opvragen van de “matching numbers”. Als tweede kijken we of de auto een schade-verleden heeft en eventueel ernstige zware schade heeft gehad. Bij een reeds gerestaureerde Porsche is dan de grote vraag “WIE” de Porsche heeft gerestaureerd en wanneer.

Vaak is het dan nu al een bekeken zaak… en hoeft er niet verder naar de auto gekeken worden.

Is de Porsche wel verder naar behoren… dan gaat de Porsche in onze werkplaats, en wordt er mbv een checklist de gehele auto van binnen en buiten geïnspecteerd. Wij hopen dan dit uw droom-Porsche is… waar u nog jaren plezier van hebt.

Ondanks dat de Porsche dan niet bij ons is gekocht, bieden wij onze goede service en goede onderhoud aan.

Logo

De start in 2017 van de verbouwing van onze showroom aan de Havenstraat 1, Peize: Klik Hier

De verbouwing 2014-2015 van ons pand Havenstraat 1, Peize: Klik Hier

De start van onze verbouwing 2014-2015 Havenstraat 1, Peize: Klik Hier

Een overzicht van onze Porsche Occasions: Klik Hier

 

Algemene info

Filialen: Havenstraat 1 en Havenstraat 12 Peize MHautomobielen, Telefoon: +31(0)50-5032544 of +31(0)654372010, Email: info@mhautomobielen.nl

– Ons filiaal 1 is de SHOWROOM– Ons filiaal 2 is de WERKPLAATS (Onderhoud), MOTORREVISIE-TUNING en RESTAURATIE (Plaatwerk)

– MH Automobielen is een geheel onafhankelijk autobedrijf, dat zich al meer dan 24 jaar heeft gespecialiseerd in revisie en onderhoud van het merk Porsche.

– MH” staat voor de 2 letters van de naam van de eigenaar/oprichter van MH Automobielen te Peize, sinds 1994, Michael Hoogstraaten.

 • Onze website is onderverdeeld in een hoofdpagina (home) en de rubrieken: webshop, onderdelen, over ons, occasions, media en contact
 • Op onze HOOFDPAGINA (home) vindt de informatie over onze filialen, openingstijden, zoek mogelijkheid, onze 4 hoofd activiteiten, berichten en Google Maps.
 • De rubriek WEBSHOP is een speciale website met meer dan 1000 Porsche producten, zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.
 • De rubriek ONDERDELEN is verdeeld in twee opties: onderdelen en marktplaats.
 • De rubriek OVER ONS is verdeeld in negen opties: de watergekoelde 911 motor, onze bedrijven, de werkplaats, apk en onderhoud, transport, verbouwing pand, motor revisie en tuning, ombouw en spoilers en uitlaten.
 • De rubriek OCCASSIONS bevat een aantal Porsches die wij verkopen of in opdracht van een klant verkopen.
 • De rubriek MEDIA bevat een aantal korte YouTube opnames over onze werkzaamheden.
 • De rubriek CONTACT is verdeeld in een tweetal opties: contact en info.

 

Overige informatie:

 • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur (wintertijd).
 • Wij zijn er op werkdagen van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur (zomertijd).

Tip: zie ook onze webshop MH Automobielen:     MH Automobielen

911 Motor