Corona virus openingstijden

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19), hebben wij zo onze voorzorgsmaatregelen.
Wij zijn gewoon geopend tijdens onze openingstijden, maar waarborgen de gezondheid van onze medewerkers en natuurlijk van onze klanten.

U bent gewoon van harte welkom om uw Porsche te brengen voor onderhoud en/of reparatie’s, maar wij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht.
Zo begroeten we elkaar gewoon, maar NIET met het geven van een hand.
Tevens is onze kantine NIET beschikbaar als wachtruimte voor klanten.

Ook onze monteurs nemen wanneer zij aan uw Porsche werken alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus.
Ook wordt uw Porsche voor/na het onderhoud schoongemaakt zoals het afnemen van de handgrepen, stuur en versnellingspook, om de risico’s te beperken.

Kunt u of wilt u uw Porsche niet brengen?
Wij hebben tegen geringe kosten een eigen haal- en brengservice voor een straal tot 50km van Peize.
Buiten deze straal maken wij gebruik van de haal- en brengservice van het transportbedrijf Logicx, die voor ons een gereduceerd bedrag hanteren.

Heeft u een Porsche-motor die gereviseerd moet worden en u wilt deze rit zelf niet maken ?
Zet deze motor dan op een EU-pallet, die wij dan af laten halen door DHL of myparcel.

Bijlage Corona virus - extra informatie

Beste klant/bezoeker, leest u i.v.m. met het Corona-virus onderstaand aandachtig door.

Wij nemen als bedrijf verregaande maatregelen omtrent het Corana-virus om u zolang mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ter bescherming van u onze klant en onze medewerkers, Uiteraard volgen wij de richtlijnen opgesteld door het RIVM op maar hebben wij als bedrijf ook maatregelen getroffen.

  • Het gehele bedrijf is verboden gebied voor iedere bezoeker of klant uitgezonderd: – voor het brengen en ophalen van uw Porsche ter reparatie Lees de instructie bij binnekomst
  • Vermijd contact met onze medewerkers , onze medewerkers vermijden contact met u. – Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar.
  • WIJ DRAGEN ALTIJD WEGWERPHANDSCHOENEN IN UW AUTO. -NA AFHANDELING REPARATIE MAKEN WIJ DE BUITEN DEURKLINKEN SCHOON MET DESINFECTIE evenals stuur, hendels, pook etc. Wij kunnen u kosteloos het leen-autootje aanbieden echter bent u wel verplicht wegwerphandschoenen te dragen, deze krijgt u uiteraard van ons mee,

De betalingen gaan zoveel mogelijk via IDEAL-link (deze ontvangt u per email) Pinnen kan maar liever niet. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?? bel 050-5032544 voor vragen of afspraak maken of app 06-30942027 WIJ HOPEN OP UW BEGRIP IN DEZE BIJZONDERE ( TIJDELIJKE ) SITUATIE.

 Ontworpen @ MH Automobielen - Contact - Algemene Voorwaarden - Privacy - Disclaimer - GDPR

Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Spanish ES